Dag en nacht van de Jeugdbeweging

Op vrijdag 20 oktober vieren we onze jaarlijkse feestdag, namelijk Dag van de Jeugdbeweging. Op deze dag gaan we allemaal in ons uniform naar het school, werk ... 's Avonds is de jeugd welkom op de Nacht van de Jeugdbeweging, georganiseerd door de verschillende jeugdbewegingen van Puurs. Noteer deze dag alvast in jullie agenda!

Infomomenten

Graag houden wij jullie op de hoogte van hoe de vork bij ons in de steel zit. Daarom organiseerden de kapoenen op zondag 8 oktober een infomoment en de welpen deden dit op zondag 15 oktober. We stelden onszelf eventjes voor, we keken even vooruit naar de rest van de planning en gaven nog wat info over onze scoutswerking.

Infomoment gemist? Onderstaand vindt u de gegeven informatie. Nog steeds vragen? Steeds welkom bij de leiding.

Infomoment kapoenen

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel