Kamp

Het kamp is weer voorbij gevlogen en zit er spijtig genoeg weeral op voor een jaartje. De leiding heeft er in ieder geval enorm van genoten en we hopen ook hetzelfde van de leden. Na zo'n kamp blijven er steeds verloren voorwerpen over. Deze zullen te bekijken zijn in onze gang tot en met zondag 4 september. Indien je iets in de valies hebt gevonden dat niet van je eigen kind is, gelieve het dan ook naar de scouts te brengen.

Nagenieten van ons kamp kan op zondag 28 augustus met onze dia-avond. We beginnen met de foto's van het kapoenenkamp te tonen vanaf 17u30 in onze turnzaal. Iedereen welkom!

Nieuw op onze scouts?

Alle info omtrent onze scouts kan je vinden onder Algemeen. Heb je nog bijkomende vragen? Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel