Scouts op vrijdagavond in januari

In de maand januari heeft een deel van de leiding examens. Daarom hebben sommige takken af en toe scouts op vrijdagavond in plaats van zondagnamiddag. Een overzichtje:

• Kapoenen: vrijdag 12/1 (19u-21u)
  • Welpen: vrijdag 12/1 en 19/1 (19u-21u)
  • Jongverkenners: vrijdag 12/1 en 19/1 (19u30-22u)
  • Verkenners: vrijdag 12/1, 19/1 en 26/1 (19u30-22u)
  • Voortrekkers: stage op vrijdag 19/1 of zondag 21/1 (afhankelijk van tak waar jullie bij staan)

Oudscoutsquiz

Op zaterdag 3 februari vindt de 25e oudscoutsquiz plaats. Meer info in de uitnodiging en het reglement. Tot dan!

Winterdrink

Bedankt aan iedereen die iets is komen drinken op onze winterdrink! U was geweldig!

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel