Familiefietstocht + BBQ

Op zondag 22 april organiseren wij voor het eerst een familiefietstocht. Er is een korte route (22km) en een lange (45km). Achteraf kan je ook genieten van een heerlijke BBQ aan onze lokalen. Je kan ook enkel deelnemen aan de fietstocht of de BBQ! De inschrijvingen voor de BBQ zijn intussen afgelopen, aan de fietstocht kan je zo deelnemen.

Familiefietstocht 2018

5 & 6 Mei: Kampinschrijvingen, Spaghettidag, Autowasweekend & Streekbierenavond

Kampinschrijvingen

Zaterdag 5 en zondag 6 mei beloven een druk weekend te worden op de scouts. Op zondag 6 mei vinden onze kampinschrijvingen plaats van 17u tot 18u30 aan onze lokalen. Meer info en het inschrijvingspapier volgen binnenkort per brief. Deze zal ook terug te vinden zijn op onze website onder 'Documenten en Links'.

Spaghettidag

Op zondag 6 mei kan je bovendien komen smullen van een lekkere spaghetti klaargemaakt door onze VTs.

Spaghettidag 2018

Autowasweekend

Om de drie jaar gaan onze verkenners op buitenlands kamp. Om dit mee te bekostigen organiseren ze onder anderen elk jaar een autowasweekend. Kom dus gerust je auto laten wassen op 5 of 6 mei, telkens van 10u tot 18u, op de koer van de sccouts.

Streekbierenavond

Tenslotte organiseren onze VTs zaterdagavond nog een heuse streekbierenavond. Allemaal biertjes van bij ons in de buurt dus.

Rougekesfuif

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel