Feestparade 2 juli

Zoals jullie kunnen zien in de padvinder zal het op zondag 2 juli geen scouts zijn. De leiding loopt die namiddag mee in de feestparade van Puurs. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Alle info kan je vinden op www.725puurs.be/parade.

Feestparade

Spaar jij mee voor gratis Joyvalle, Appelsientje en Lotus op kamp? Blijkbaar wel!

Jullie hebben weer super hard jullie best gedaan voor al onze kampgangers! Samen hebben jullie 25 bussen melk en 8 potten speculoospasta verzameld. Dat extra'tje gaat ons zeker en vast smaken op kamp.

Meer dan 300 maal D A N K U, dankuuu!

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel