De Wandeling

Op zondag 23 april vindt onze jaarlijkse  avontuurlijke wandeling plaats. Meer info vind je in deze brief. Inschrijven kan door de brief af te geven aan iemand van de leiding, of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Eetfestijn - bedankt allemaal!

Materiaal en praktische ideeën voor ons kamp

Voor ons kamp dit jaar zoeken we nog het een en ander. We heben namelijk wat meer nodig dan andere jaren...

• bevloering voor onze tenten (4m x 6m)
  • waterpomp voor onze douches (op elektriciteit of brandstof)
  • wc-kabines of alternatieven
  • warmwaterboiler voor douchen
  • koelremork
  • stroomgroep
  • vracht- of containervervoer

We zijn hier volop mee bezig, maar denken dat er misschien enkele ouders of sympathisanten betere ideeën hadden dan wij. Hebben jullie nog goede raad of handige ideeën? Laat het ons dan zeker weten!

Stevige linker,

De leidingsploeg

Spaar jij mee voor gratis Joyvalle, Appelsientje en Lotus op kamp?

Help jij ons mee sparen voor gratis melk, fruitsap en speculaaspasta voor op ons kamp?

Als je producten koopt van Joyvalle of Appelsientje, knip dan achteraf de gele flapjes eraf, en bezorg ze aan iemand van de leiding. Ook bij Lotus-producten vind je normaalgezien een code, die je zelf kan ingeven op www.lotusopkamp.be, of die je kan afgeven aan iemand van de leiding die dit voor jou doet.

Wij duimen alvast en zijn jullie enorm dankbaar van op voorhand!

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel