Kamp

Ben je nog niet ingeschreven voor het kamp? Vul dan snel de kampinschrijving in en laat de leiding zo snel mogelijk iets weten, zo kunnen we het kamp tot in de puntjes voorbereiden. Bedankt!

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel