Nieuw?

Ben je nieuw in onze scoutsgroep? Dan ben je zeker welkom op zondag om 13u45 voor je eerste ervaringen in onze scouts. Alle info kan je vinden in onze inschrijvingsbrief en onder Algemeen. Moest je nog bijkomende vragen hebben kan je steeds terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kamp

Ons eerste volledige tentenkamp zit er op. We herinneren ons allemaal de blije gezichtjes bij het terugzien van de ouders. Maar de blije gezichten gedurende het hele kamp zullen ons nog veel langer bijblijven. De hele leidingsploeg heeft er in ieder geval super hard van genoten. Zien we jullie volgend jaar ook weer terug op kamp? Wij hopen alvast van wel!

Onze dia-avond is gepasseerd, dus alle foto's zijn vanaf nu te vinden via Foto's.

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel