Groepsfoto!

Trek deze zondag je perfect uniform aan en neem zeker je mooiste glimlach mee, want het is weer tijd voor onze groepsfoto!

Inschrijven?

Wil je je inschrijven voor dit scoutsjaar? Print dan volgende zaken af: Inschrijvingsbrief 2016-2017 en Medische fiche. Vul deze 2 documenten volledig in en neem deze samen met het gepaste geld cash mee naar de scouts. Inschrijven is niet verplicht vanaf de eerste zondag. Je kan 3x komen proberen zonder inschrijving. Na deze 3 keer is inschrijven wel verplicht.

Nieuw op onze scouts?

Alle info omtrent onze scouts kan je vinden onder Algemeen. Heb je nog bijkomende vragen? Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel