Examens

Bekijk zeker de maandschors van december en januari goed, want het zijn weer examens. Daardoor kan het soms zijn dat sommige takken vergadering hebben op vrijdag, in plaats van op zondag.

Tijdens de feestdagen gaan we er ook 2 weekjes tussen uit om goed te kunnen vieren. Daarna zien we jullie graag terug op onze winterdrink op zaterdag 7 januari. Tot dan!

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel