Examens

Bekijk zeker de maandschors van januari goed, want het zijn examens voor de leiding. Daardoor kan het soms zijn dat sommige takken vergadering hebben op vrijdag, in plaats van op zondag.

24ste Oudscoutskwis

Op zaterdag 4 februari 2017 vindt de 24ste Oudscoutskwis plaats. Deze gaat door in het Familieheem in Ruisbroek, en start om 20u. Bekijk zeker uitnodiging en lees even het regelement voor meer praktische informatie.

Hopelijk tot dan!

Bedankt voor jullie steun op onze eerste Winterdrink samen met Jeugdhuis Kabal!

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel