26ste Eetfestijn

Op zaterdag 10 en zondag 11 maart vindt ons 26ste Eetfestijn plaats. Kip met appelmoes, vol-au-vent, zalmmoot en groentenlasagne zijn maar enkele van de overheerlijke gerechten die wij serveren! En ook ons gekende dessertenbuffet zal dit jaar niet ontbreken!

Meer info vind je in deze brief. Inschrijven gaat door deze brief af te geven aan één van personen die in de brief vermeld staan, of je kan eenvoudigweg online inschrijven. Op voorhand inschrijven is niet verplicht, maar wordt wel ten heel erg geapprecieerd: zo kunnen wij goed inschatten hoeveel we van alles moeten voorzien.

Hopelijk tot dan!

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel