Sparen voor ons kamp

Wauw! Wat hebben jullie dit jaar enorm goed gespaard voor ons. Hoeveel juist?

• 600 flapjes goed voor 60 liter fruitsap of melk
  • 193 codes goed voor 19 potten speculoospasta

Van alle kampgangers: een super dikke D-A-N-K-U ... DANKUUUU !!!

Decathlon voordeelkaart

Bij elke aankoop in Decathlon spaar je punten op je klantenkaart die je later kan omwisselen in kortingsbonnen. Vanaf heden heeft de scouts ook een Decathlon-kaart. Wat is hier de bedoeling van? Ouders, leden, sympathisanten, ... kunnen zich verbinden met onze groepskaart. Bij een aankoop in Decathlon sparen jullie nog steeds hetzelfde aantal punten, maar ook wij krijgen deze punten. Bij aansluiting krijg je zelfs eenmalig een kortingsbon van €6 aangeboden. Dit is dus een win-winsituatie!

Het enige wat jullie moeten doen is op het formulier jullie naam en klantennummer invullen. Wij zorgen voor de aansluiting, maar dit kan wel enkele dagen duren.

Hopper Winkel