Kapoenen

Hier vindt u alle informatie omtrent de kapoenentak!

Het leven van een kapoen (6-8 jaar) is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt.De leiding van de kapoenen, stappen mee in de wonderlijke leefwereld van 6- tot 8-jarigen, dat is genieten van de kronkels van de leiding en de leden hun fantasie, dat is samen spelen en genieten van het samenzijn,...
Via de kapoenen neem je jouw eerste stappen in het spel van scouting.

Mattis Van Ranst
Zelfbewust Penseelaapje
Siemon Aerts
Handige Sneeuwuil
Hannelore Van Humbeeck
Meelevende Scholekster
Ninya Olieslagers
Zorgeloze Patrijs
Nina De Maegd

Uniform

Basis uniform

Verplicht:

• Roodzwarte das met dasring
  • Groeps T-shirt

Niet verplicht:

• Groepstrui

Tekens en accessoires

Niet verplicht:

• Jaarteken (linker borst)
  • Kapoenen teken: gele muts (rechtermouw)

Das, dasring, tekentjes, groepstrui en groeps T-shirt zijn te verkrijgen in ons winkeltje (elke eerste zondag van de maand)! Voor de rest van het uniform verwijzen we je graag door naar een van de scoutswinkels of partners bij ons in de buurt.

Shops

Hopper Antwerpen

Adres: Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen
Telefoon: 03/297.37.34