Scouting op maat

Tegemoetkomingen voor iedereen

Er zijn ook een heleboel tegemoetkomingen via ziekenfondsen. Breng hiervoor het desbetreffende document naar de leiding van je zoon of dochter zodat het ingevuld en afgestempeld kan worden. Op de website van Scouts en Gidsen Vlaanderen vind je de nodige informatie per mutualiteit.

Belastingaangifte

Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er ook de mogelijkheid tot belastingaangifte. Druk volgend document af en de leiding zal het voor u invullen.

Belastingaangifte 2015

Belastingaangifte 2016

2de hands scouts gerief

Onze scoutsgroep zelf heeft geen uitgebreid aanbod in 2de hands hemden, broeken, truien ... Maar vragen staat natuurlijk vrij. Misschien hebben we net wel iets liggen dat jullie goed kunnen gebruiken. Meer info bij het winkeltje, elke eerste zondag van de maand op onze scouts.
Je kan ook steeds terecht op 2dehandsscoutsgerief.be voor het kopen en verkopen van allerhande scoutskleren.

Financiële, materiële en andere drempels wegwerken

Via "Scouting op Maat" ondersteunt Scouts en Gidsen Vlaanderen iedereen voor wie de kostprijs een drempel vormt om deel te kunnen nemen aan het spel van scouting.

Scouting op Maat biedt aan:

• verminderd lidgeld
  • Fonds op maat